P.S. – Gnisten Marine A/S

Vi opererer fra et topmoderne bådværft

Gennem mange års erfaring har vi opbygget et professionelt og yderst kvalitetsbevidst serviceteam, som opererer fra et topmoderne værksted, 
med alt det nyeste udstyr, elektronisk såvel som mekanisk. Samtidig råder vi over adskillige mobile enheder, som gør os landsdækkende.  

Vores bådværft/værksteder forgrener sig over mange genrer, men fælles for alt hvad vi udfører er kvalitet og service. 
Vi er autoriserede reparatører af Volvo Penta, Yanmar og Suzuki påhængsmotorer samt har erfaring i mange andre motormærker. 
Vi har el-  snedker- og glasfiber værksted og påtager os alle former for reparationer, vedligehold og omforandringer inden for dette spekter. 
Samtidig disponerer vi over ca. 4.000 m2 hal med fuld krandækning, hvor vi kan opbevare din båd over vinteren.

Værft/værksted for både i alle størrelser hvor vi bla. udfører

  • Reparation af påhængsmotorer. 
  • Reparation af indenbordsmotorer.
  • Eget El- motor- smede- snedker- og glasfiberværksted.
  • Autoriserede reparatører af Volvo Penta, Yanmar og Suzuki påhængsmotorer  

Dette gør os til den perfekte partner at bruge til service, vinter såvel som forårs, samt alle former for rengøring, klargøring og polering.

Kort sagt er det blot at give os nøglen til din båd og så klarer vi opbevaringen, serviceringen, klargøringen og evt. reparationer – helt uden besvær for dig.   

Samtidig udfører vi naturligvis alle former for installationer af navigationsinstrumenter, bovpropeller, ankerspil samt alt tænkeligt elektronisk udstyr.  

Så søger du en partner til at tage sig af din båd, alt lige fra det tekniske, mekaniske eller det kosmetiske, uden nogen form for besvær, så er P.S.  – Gnisten Marine A/S      dit svar.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os - udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Luk menu
×

Kurv