DanaWebBesøg Volvo Penta Shop
RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Værksted

Gennem mange års erfaring har vi opbygget et professionelt og yderst kvalitets bevidst serviceteam, som opererer fra et topmoderne værksted,
med alt det nyeste udstyr,elektronisk såvel som mekanisk.

Samtidig råder vi over adskillige mobile enheder, som gør os landsdækkende.  

Vores værksted forgrener sig over mange genrer, men fælles for alt hvad vi udfører er kvalitet og service.
Vi er autoriserede reparatører af Volvo Penta, Mercruiser og Suzuki påhængsmotorer samt har erfaring i mange andre motormærker.
Vi har snedker og glasfiber værksted og påtager os alle former for reparationer, veligehold og omforandringer inden for dette spektor.
Samtidig disponerer vi over ca. 11000 m2 haller med kraner og egne slæbesteder hvor vi kan opbevare din båd over vinteren.  

Værksted for både i alle størrelser og vi vi udfører bla. reparation af

  • Reparation af påhængsmotor 
  • Reparation af indenbords motorer.
  • Eget El- snedker- og glasfiberværksted
  • Autoriserede reparatører af Volvo Penta, Mercruiser og Suzuki påhængsmotorer 
  • Autoriseret reparatør af Wallas fyr og komfurer samt Webasto fyr. 


Dette gør os til den perfekte partner at bruge til service, vinter såvel som forårs, samt alle former for rengøring, klargøring og polering.

Kort sagt er det blot at give os nøglen til din båd og så klarer vi opbevaringen, serviceringen, klargøringen og evt. reparationer – helt uden besvær for dig.  

Samtidig udfører vi naturligvis alle former for installationer af navigationer, bov propeller, ankerspil samt alt tænkeligt elektronisk udstyr.

Derudover er vi autoriseret reparatør af Wallas fyr og komfurer samt Webasto fyr.  

Så sørger du en partner til at tage sig af din båd, alt lige fra det tekniske, mekaniske eller det kosmetiske, uden nogen form for besvær, så er Gnisten & Thurøbund Marine A/S dit svar.